BARF – TØRFODER – VÅDFODER – TRÆNINGSGODBIDDER – SNACKS

BARF – eller at BARFE betyder bare at du fodrer din hund med råt kød. Kødet er frosset når du køber det og kan være pakket på flere måder. Noget er løsfrosset, andet er mindre blokke, noget er hakket osv. Hvad du skal vælge finder vi sammen ud af.

Det behøver ikke være hverken svært eller besværligt at fodre sin hund med BARF, og vi hjælper dig altid gerne med råd og vejledning til de spørgsmål der dukker op undervejs. Om det skal være fuldfoder eller om du selv vil sammensætte menuen og tilsætte vitaminer/mineraler – det bestemmer du!

At BARFE eller ej… Første gang kan valget godt være svært, for hvorfor skulle man dog det? Det er sikkert både besværligt og dyrt. Men hvis det er dine eneste argumenter for at vælge IKKE at BARFE din hund, holder de ikke.

Det er ikke dyrere at BARFE end det er at bruge et godt tørkost produkt. Besværligt? – hvor besværligt er det at tage en pose op af fryseren? Og når først du har set hvordan din hund pludselig “går til madskålen” – falder dine sidste argumenter til jorden

Men skulle du alligevel ikke være klar til BARF – eller bare ikke har lyst til det, har vi et rigtig godt kornfrit tørfoder fra NATUREA  – Naturea Naturals.

BARF

Vi har valgt at forhandle BARF fra VOM og Naturfoder.

VOM er et færdigt produkt som er hakket fint og både fås som fuldfoder og som singleproteiner.

Naturfoder er både poser med løsfrosset kød eller pakker med hakket kød, men her skal du selv tilsætte vitaminer/mineraler og olie.

Vi har det du skal bruge for at din hund får det den har brug for i butikken, og hjælper gerne med råd til hvad der passer til din hund.

  • VOM
  • Naturfoder

Tørfoder/Vådfoder

Naturea NATURALS er produceret med hensyntagen til din hunds ernæringsmæssige behov, med animalsk protein som udgør den største andel. Fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten.

Ved at bruge friskt kød (med ”aldrig-frosset-hypermoderne” teknologi) opnår man den højeste optagelighed, et sundt niveau af protein og bedst mulige bevarelse af alle vitaminer og aminosyrer.

Naturea NATURAL er foderet til at holde din bedste ven sund.

Naturea Gainfree Light/Senior

Naturea Gainfree har en sammensætning der hjælper med at bevare din hunds naturlige immunforsvar intakt, takket være manano-oligosaccharider, der stimulerer den sunde tarmflora.

Et lækkert tørfoder med masser af fersk kylling til seniorer – eller dem, der har lidt for meget på sidebenene

Allergivenligt, kornfrit fuldfoder til seniorhunde af alle racer

Naturea Light & Senior har høje niveauer af glucosamin, chondroitin og MSM for at pleje sunde led og mobilitet.

  • Naturea Naturals
  • Naturea Gainfree

 

Sunde godbidder og snacks til træning og hygge

Vi har et blandet udvalg af allergivenlige snacks og godbidder – billederne viser kun et meget begrænset udvalg.